Vrijwilligers

Volunteers do not necessary have the time: they have the heart – (Elizabeth Andrew)

Vrijwilliger worden?

Refilwe Nederland
Een extra paar helpende handen zijn altijd welkom! We horen je denken; maar wat moet ik dan doen?* Heel simpel: Waar jij goed in bent! We staan op vele markten en organiseren verschillende acties. Er is dus altijd wel iets te doen. Van het bakken van heerlijke cakes, taarten en koeken voor op de kramen van onze markten tot het assisteren bij een evenement. Daarnaast kan het ook zijn dat je zelf een goed idee hebt of leuke actie wilt organiseren, wij staan er altijd voor open om met je mee te denken!

Lijkt het je leuk om vanuit Nederland iets te betekenen voor Zuid Afrika? Meld je dan aan bij ons gezellige vrijwilligersteam via info@refilwe.nl.

* We zijn altijd op zoek naar producten die we op onze marktkramen kunnen verkopen. Ben jij een haak- en breitalent, mag je graag bakken of heb je een product wat we kunnen verkopen? Laat het ons weten!

Refilwe Zuid Afrika
De afgelopen jaren zijn er al aantal vrijwilligers voor een periode naar Zuid Afrika gegaan om hen te ondersteunen bij de projecten. Het bestuur van Refilwe NL is onder andere naar Zuid Afrika geweest om de projecten te bekijken en hierbij te ondersteunen. Lijkt het u/jou (of als groep) leuk om voor een korte of langere periode Stichting Refilwe Zuid Afrika te ondersteunen? Dan kan dat! Er zijn verschillende mogelijkheden om als vrijwilliger naar Zuid Afrika te gaan en daar ondersteuning bij de projecten te beiden. Mocht je graag wat meer informatie willen neem dan contact op met onze vrijwilligerscoördinator Sarah Kruider via info@refilwe.nl.


Nicole (Baby house manager)