Agenda

Refilwe 2019

We willen jullie op de hoogte brengen van enkele ontwikkelingen in Nederland en Zuid Afrika ūüôā

Daarnaast zijn Sarah en Maaike eind december en begin januari in Zuid Afrika geweest. Ze zijn uiteraard bij Refilwe op visite geweest, hebben geholpen en hebben (gelukkig) ook vakantie gevierd. Er stond eveneens een bezoek aan LIV Durban op de planning en Sarah en Maaike hebben gezien hoe daar de projecten zijn vormgegeven. Het zag (ziet) er erg mooi en goed georganiseerd uit! In een eerdere mail hebben we aangegeven dat Refilwe en LIV samen zijn gegaan en komende maanden zal de fusie verder worden vormgegeven. De oprichters van LIV Durban, Joan en Tich Smith zullen een tijd bij Refilwe op het terrein verblijven om samen met hen op te trekken.

Names Refilwe heeft Jay, de CEO, aan Maaike en Sarah aangegeven dat 2018 een pittig jaar was en dat de giften en de blijvende ondersteuning vanuit Nederland elke keer net op tijd kwam. Ze zijn enorm dankbaar voor de onophoudelijk steun! 

Van 20 tot en met 30 september 2019 zal een groep vrijwilligers samen met Laura, Maaike en Sarah naar Zuid Afrika afreizen om Refilwe te bezoeken en de handen uit de mouwen te steken! De eerste bijeenkomst is er geweest en we zijn enthousiast. In het kader van sponsoring en acties zullen er de komende maanden diverse acties worden georganiseerd.

Agenda

28 Maart

Pannenkoekenactie
In samenwerking met pannenkoekenrestaurant Hans en Grietje in Zeewolde, hebben wij een pannenkoekenactie. Er zijn 2 shifts om te komen eten en 50% van de gehele opbrengst is voor de Refilwe reis van aankomende september

23/24 April

Collecte week LIV 4 Refilwe. In de week na Pasen willen we collecte lopen, er zijn aardig wat straten te verdelen; wie zou ons hier nog bij willen helpen? We horen het graag!

18 Mei 

G-team voetbalwedstrijd met lotenverkoop waarbij de opbrengst o.a. voor Refilwe zal zijn. Zin om te helpen met de notenverkoop? Let us know!

25 Mei 

Refilwe Run. Na het daverende succes van vorig jaar willen we dit jaar weer een run houden, waarbij we dit keer vanuit Genemuiden (Kaaihof) zullen vertrekken naar Blokzijl (Prins Mauritshuis). Zin om mee te wandelen of te hardlopen, zet de run alvast in je agenda!

Er zijn ook nog een aantal acties ‚Äėunder construction‚Äô; een samenwerking met het pannenkoekenhuis Hans & Grietje en een zalmactie rond de Pinksteren. Zodra hier meer duidelijk over is zullen we dit met jullie communiceren

Refilwe Run 2019

Ook komt er dit jaar weer een Refilwe Run!

Dit wandel- en hardloopsponsorevent staat in het teken van het goede doel Refilwe en de samenwerking tussen horecabedrijven. De bedoeling is dat de deelnemers gesponsord aan de start verschijnen in Blokzijl en zo veel mogelijk geld inzamelen met hun sportieve prestatie.

Andere acties:

  • Biestemarkt
  • Rollade-actie
  • Winterfair